Ohjaus

Vedic art -ohjausta etäyhteydellä (zoom)!

Voit maalata omassa kodissasi. Prosessi ei pysähdy kun kurssi loppuu, vaan voit jatkaa!

TaiteilijaElämään!” -koulutus on tarkoitettu Vedic art -peruskurssit läpikäyneille maalareille, jotka haluavat lisätä maalaamisen merkitystä elämässään ja saada tukea luovan työskentelyn ylläpitämiseen omassa arjessa. Koulutus kestää 6kk ja opiskelija ottaa sille tavoitteen, joka voi olla konkreettinen, kuten näyttely, tai henkinen, kuten vaikeasta elämänvaiheesta toipuminen ja uuden vaiheen aloittaminen. Jokainen tekee prosessin omalla tavallaan. Kritiikki ei kuulu vedic art -menetelmään. Meditaatio on osa koulutusta.

TaiteilijaElämään! -koulutukseen kuuluu viikonloppukurssi kerran kuussa sekä kurssien välillä yksilöohjaus zoomin kautta. Lisäksi saat ryhmän tuen. Ryhmä jakaa kuvia ja kokemuksia yhteisessä whatsapp -ryhmässä. Myös ohjaajalle voi näyttää keskeneräisiä maalauksia ja esittää kysymyksiä, kun tarve tulee.

Koulutuksen hinta 210€/kk. Koulutukseen sitoudutaan kuuden kuukauden ajaksi.

Uusi ryhmä aloittaa 27. 4. 2024! Haluatko saada elämääsi inspiraatiota ja merkityksentunnetta? Haluatko ottaa maalaamisen osaksi omaa elämääsi? Ota yhteyttä sähköpostitse sirpa.ylhainen@gmail.com

Kysy myös pienimuotoisempaa ohjausta!

Kommentti (TaiteilijaElämään -koulutus):

“Mikä matka! Erityisesti keskusteleva pienryhmä, kurssin kuukausittaiset viikonlopputapaamiset ja henkilökohtainen ohjaus, mutta myös niiden väliin jäävä aika, ovat antaneet omaan taiteilijuuteen rytmiä, jatkuvuutta ja suunnitelmallisuutta, sekä myös tilaa hengittää ja ottaa taiteen tekeminen osaksi arkea, luoda rutiineja. Ateljee vetää puoleensa tekemisen äärelle ja oma polku avautuu edessä selkeämpänä. Prosessissa on ollut tilaa tutkia kuvan tekemistä ja elämää omien tavoitteiden kautta. Sen myötä ovat löytyneet paitsi itseä puhuttelevimmat tekniikat ja värit, mutta myös luottamus omaan kädenjälkeen, johon kuuluu myös yhteys ilmaisun ja oman sisäisen maailman välillä. Myös tässä Sirpa on ollut mitä sallivin ja suurisydämisin opas.

.

Vaikka koulutus päättyy, matka on vasta alussa. Kiitos Sirpa, kiitos ryhmä”

Jaana

.