VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu ikivanhaan veda-viisauteen. Menetelmässä opitaan taiteen 17 prinsiippiä, jotka johdattavat luonnollisesti jokaisen omaan luovuuteen. Tekniikkaa tai tiettyä maalaustapaa kurssilla ei opeteta, vaan jokainen oppii alusta lähtien kuuntelemaan itseään tekemisessä. Maalaaminen muistuttaa meditaatiota siinä, että se lähtee aina tämän hetken kokemisesta. Vedic art -kursseilla opettaja ei ole auktoriteetti eikä töitä arvostella. Jatkokurssivaiheessa opettaja pyrkii auttamaan prosessissa eteenpäin. Myös meditaatio tulee mukaan opetukseen. Vedic art on matka itseen.

REIKI

Opetan perinteistä Usuin reikiä, joka on japanissa uudelleen löydetty luonnollinen energialla hoitamisen menetelmä. Reikin opetuksia ovat nöyryys, kiitollisuus, rehellisyys sekä luottamus ja kaiken elävän kunnioittaminen. Reikissä itsehoito ja siten henkinen matka on pääasia. Toisen hoitaminen voi tulla kuvaan myöhemmin.

Reiki 1 on itsehoitona kehollista meditaatiota ja toiselle tehtävänä hoitona syvällistä, parantavaa läsnäoloa ja vuorovaikutusta. Hinta 160 e/2 pv

Reiki 2 on kaukohoito ja voimakas apu itsensä kanssa työskentelyyn tunnetasolla. Hinta 300e/2pv

Reiki 3 on opettajakurssi, jossa oppilas sitoutuu pidempään (n. 1v.)henkiseen matkaan ja itsensä kohtaamiseen opettajan tuella. Hinta yhdessä tehtävän kurssisuunnitelman mukaan 1500-2800 e.

UNITAIDEPÄIVÄ

Unitaidepäivä on löytöretki omiin uniin. Etsimme omista unista merkityksellisiä unikuvia. Näitä aarteita työstämme taiteen keinoin. Oman elämän merkityksen kokemus rikastuu. Päivän hinta on 120 e, mikä sisältää kaikki kurssimateriaalit ja -välineet.

 

 

SUKELLUS ITSEEN -retriitti

Retriittiä ohjaa kanssani psykoterapeutti, reikimaster ja retriittiohjaaja Tuija Kosonen. Siinä yhdistämme energiahoitoja ja maalaamista oman kokemuksen syventämisessä ja voimaantumisessa. Retriitissä kunnioitamme hiljaisuutta, mikä voimistaa itseen sukeltamisen kokemusta.

 

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva opetus- ja meditaatioilta. Alustan jostakin henkiseen kasvuun liittyvästä aiheesta ja ohjaan siihen liittyvän meditaation. Vapaaehtoinen oviraha 20e.

Kurssikalenteri

31.3. 2019 Voimapiiri, Kyykerinkatu 6, Outokumpu, klo. 16.30
7.4. 2019 Unitaidepäivä, Kyykerinkatu 6, Outokumpu
27. – 28.4. 2019  Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen
8. – 12.7. 2019  Vedic art -kesäkurssi, Kiehinen, Kitee

Kysy lisää!