VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan veda-tietoon. Veda-tietoisuus sisältää tiedon luomisesta; siitä, että ihminen on luova olento. Tämä luovuus on jokaisen ihmisen sisäinen periaate, jonka hän oppii muistamaan vedic art -prinsiippien avulla.

Vedic art -prinsiipit käydään läpi kolmen viikonlopun aikana. Sen jälkeen voi halutessaan tulla jatkokursseille. Ryhmässä maalaaminen antaa vauhtia jokaisen henkilökohtaiselle luovalle prosessille.

Vedic art -kurssilla on tilaa  kokea elämä ja maalaaminen juuri siten, kuin se tässä hetkessä on. Kaikki ohjaus tukee tätä oman itsen syvää kuuntelemista. Mitään ei voi tehdä väärin, eikä mitään tarvitse osata.

Vedic art sopii kaikille: niin taiteilijoille kuin niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet.   Yhden kurssiviikonlopun (2 pv) hinta on 120 €. Kurssilaiset käyttävät omia materiaalejaan  ja välineitään.

Kiehisen kursseilla on halutessaan mahdollisuus majoittua ja ruokailla (täysihoito tai sopimuksen mukaan). Näistä maksetaan erikseen.

Huom! Uutena vedic art -kurssit ja yksilöohjaus verkossa, zoomin kautta.

Verkkokurssit sopivat varsinkin maalareille, joilla on aiempaa maalauskokemusta. Lisäksi kurssi vaatii aika paljon kotioloilta. Työskentelypaikka ja -rauha tarvitaan. Jos haluat verkkokurssille, mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta maalaamisesta, suosittelen parin tunnin yksilöohjausta ennen kurssille tulemista. Siinä saat käsityksen kurssilla käytettävistä materiaaleista ja välineistä sekä niiden käyttämisestä. Saat rohkeutta tulla kurssille.

Jos sinulla on peruskurssit käytynä, hyvä maalauspaikka kotona ja mahdollisuus työskentelyyn, mutta tarvitset prosessille tukea, kysy YKSILÖOHJAUSTA. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan paketin. Tuntihinta 45 € +alv.

 

 

 

Kurssikalenteri

6. – 7.2. 2021 Vedic art perus- ja jatkokurssi Kiehinen, Kitee
19. – 21.2. 2021. Vedic art -peruskurssi verkossa (zoom)
1. – 2.5. 2021 Vedic art perus- ja jatkokurssi Kiehinen, Kitee
5. – 9.7. 2021 Vedic art -kesäkurssi Kiehinen, Kitee

Kysy lisää!