VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan veda-tietoon. Veda-tietoisuus sisältää tiedon luomisesta; siitä, että ihminen on luova olento. Tämä luovuus on jokaisen ihmisen sisäinen periaate, jonka hän oppii muistamaan vedic art -prinsiippien avulla.

Vedic art -prinsiipit käydään läpi kolmen viikonlopun aikana. Sen jälkeen voi halutessaan tulla jatkokursseille. Ryhmässä maalaaminen antaa huiman energialisäyksen luovaan prosessiin!

Vedic art -kurssilla opit maalaamaan luomisen ilosta, vailla suorittamisen painetta! Jokainen maalausprosessi kuljettaa sinua yhä syvemmälle itseesi, yhä syvemmälle iloon!

Vedic art sopii kaikille: niin taiteilijoille kuin niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet.   Yhden kurssiviikonlopun (2 pv) hinta on 120 €. Kurssilaiset käyttävät omia materiaalejaan  ja välineitään.

Kiehisen kursseilla on halutessaan mahdollisuus majoittua ja ruokailla (täysihoito tai sopimuksen mukaan). Näistä maksetaan erikseen. Outokummun kurssit toimivat omin eväin (talo tarjoaa kahvia, teetä ja pientä purtavaa). Mahdollisuus yöpymiseen löytyy läheisistä majataloista.

Huom! Uutena vedic art -kurssit ja yksilöohjaus verkossa, zoomin kautta.

Verkkokurssit sopivat varsinkin maalareille, joilla on aiempaa maalauskokemusta. Lisäksi kurssi vaatii aika paljon kotioloilta. Työskentelypaikka ja -rauha tarvitaan.

Jos sinulla on peruskurssit käytynä, hyvä maalauspaikka kotona ja mahdollisuus työskentelyyn, mutta tarvitset prosessille tukea, kysy YKSILÖOHJAUSTA. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan paketin. Tuntihinta 45 € +alv.

 

 

 

 

 

CHAKRA-AURA 1-3 

Chakra-auramenetelmä on Aila Porkka-Heleniuksen kehittämä energiahoito. Se sisältää chakra-aurajärjestelmän tutkimisen ja siinä esiintyvien häiriöiden hoitamisen. Opetan menetelmää 3-vaiheisella kurssilla yhdessä Aila Porkka-Heleniuksen kanssa. Kurssin 1. osa sisältää tietoa chakra-aurajärjestelmästä sekä chakrojen tutkimisen ja hoidon. Toisessa osassa taitoa syvennetään auraan. Kolmas osa kehittää ymmärrystä energiatukosten avaamisesta entisestään. Siinä keskitymme kuviin ja niiden muuntamiseen (mm. ”menneiden elämien” kuvat).

Tämä kurssikokonaisuus kehittää intuitiota energiahoitamisessa. Se antaa energiahoitoihin merkittävää jäsennystä ja auttaa hoitajaa kohdistamaan hoidon tehokkaasti siihen tukokseen (energian virtauksen häiriöön), mikä kulloinkin esiin  nousee.  Näin myös hoidettava tulee paremmin tietoiseksi energiakenttänsä tukoksista.

Usein chakra-aurakurssille kurssille tulijalla on jo aikaisempaa kokemusta hoitamisesta, esim. reiki.

Kurssikalenteri

20. – 22.11. 2020 Vedic art peruskurssi verkossa (zoom). Vaiheet 2 ja 3
6. – 7.2. 2021 Vedic art perus- ja jatkokurssi Kiehinen, Kitee
1. – 2.5. 2021 Vedic art perus- ja jatkokurssi Kiehinen, Kitee
5. – 9.7. 2021 Vedic art -kesäkurssi Kiehinen, Kitee

Kysy lisää!