VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu ikivanhaan veda-viisauteen. Menetelmässä opitaan taiteen 17 prinsiippiä, jotka johdattavat luonnollisesti jokaisen omaan luovuuteen. Tekniikkaa tai tiettyä maalaustapaa kurssilla ei opeteta, vaan jokainen oppii alusta lähtien kuuntelemaan itseään tekemisessä. Maalaaminen muistuttaa meditaatiota siinä, että se lähtee aina tämän hetken kokemisesta. Vedic art -kursseilla opettaja ei ole auktoriteetti eikä töitä arvostella. Jatkokurssivaiheessa opettaja pyrkii auttamaan prosessissa eteenpäin. Myös meditaatio tulee mukaan opetukseen. Vedic art on matka itseen.

REIKI

Opetan perinteistä Usuin reikiä, joka on japanissa uudelleen löydetty luonnollinen energialla hoitamisen menetelmä. Reikin opetuksia ovat nöyryys, kiitollisuus, rehellisyys sekä luottamus ja kaiken elävän kunnioittaminen. Reikissä itsehoito ja siten henkinen matka on pääasia. Toisen hoitaminen voi tulla kuvaan myöhemmin.

Reiki 1 on itsehoitona kehollista meditaatiota ja toiselle tehtävänä hoitona syvällistä, parantavaa läsnäoloa ja vuorovaikutusta. Hinta 160 e/2 pv

Reiki 2 on kaukohoito ja voimakas apu itsensä kanssa työskentelyyn tunnetasolla. Hinta 300e/2pv

Reiki 3 on opettajakurssi, jossa oppilas sitoutuu pidempään (n. 1v.)henkiseen matkaan ja itsensä kohtaamiseen opettajan tuella. Hinta yhdessä tehtävän kurssisuunnitelman mukaan 1500-2800 e.

CHAKRA-AURAMENETELMÄ

Aila Porkka-Heleniuksen kehittämä menetelmä  energiakehon tutkimiseen ja hoitamiseen.

UNITAIDEPÄIVÄ

Unitaidepäivä on löytöretki omiin uniin. Etsimme omista unista merkityksellisiä unikuvia. Näitä aarteita työstämme taiteen keinoin. Oman elämän merkityksen kokemus rikastuu. Päivän hinta on 120 e, mikä sisältää kaikki kurssimateriaalit ja -välineet.

 

 

SUKELLUS ITSEEN -retriitti

Retriittiä ohjaa kanssani psykoterapeutti, reikimaster ja retriittiohjaaja Tuija Kosonen. Siinä yhdistämme energiahoitoja ja maalaamista oman kokemuksen syventämisessä ja voimaantumisessa. Retriitissä kunnioitamme hiljaisuutta, mikä voimistaa itseen sukeltamisen kokemusta.

 

ELÄMÄNPUU

Elämänpuu -kasvuryhmä on henkisen kasvun kurssisarja. Siinä käytetään taidetta, unia ja mielikuvia matkalla syvempään itsetuntemukseen ja oman elämäntien toteutumiseen kaikilla tasoilla. Kurssipäiviä 3 x 1.  Kurssipäivien välissä omaan henkiseen prosessiin syventymistä. Sisältää henkilökohtaista ohjausta.

Hinta 350 euroa, sisältäen kaikki kurssimateriaalit ja välineet.

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva ilmainen meditaatioryhmä.

Kurssikalenteri

16.9. – 5.10. 2019 Taidenäyttely, Galleria Kohina, Joensuu
21. – 22.9. 2019 Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen Kitee
26. – 27. 10 2019  Vedic art -kurssi Outokumpu, Kyykerinkatu 6
23. – 24. 11. 2019 Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen
H! Alkamassa uusi Elämänpuu -kasvuryhmä marraskuussa 2019, ilmoittautuneiden kanssa yhdessä sovittuna päivänä. Tilaa esite sähköpostitse!

Kysy lisää!