VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan veda-tietoon. Veda-tietoisuus sisältää tiedon luomisesta; siitä, että ihminen on luova olento. Tämä luovuus on jokaisen ihmisen sisäinen periaate, jonka hän oppii muistamaan vedic art -prinsiippien avulla.

Vedic art -prinsiipit käydään läpi kolmen viikonlopun aikana. Sen jälkeen voi halutessaan tulla jatkokursseille. Ryhmässä maalaaminen antaa huiman energialisäyksen luovaan prosessiin!

Vedic art -kurssilla opit maalaamaan luomisen ilosta, vailla suorittamisen painetta! Jokainen maalausprosessi kuljettaa sinua yhä syvemmälle itseesi, yhä syvemmälle iloon!

Vedic art sopii kaikille: niin taiteilijoille kuin niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet.   Yhden kurssiviikonlopun (2 pv) hinta on 120 €. Kurssilaiset käyttävät omia materiaalejaan  ja välineitään.

Kiehisen kursseilla on halutessaan mahdollisuus majoittua ja ruokailla (täysihoito tai sopimuksen mukaan). Näistä maksetaan erikseen. Outokummun kurssit toimivat omin eväin (talo tarjoaa kahvia, teetä ja pientä purtavaa). Mahdollisuus yöpymiseen löytyy läheisistä majataloista.

 

 

 

ELÄMÄNPUU

Ajatus on luova! Olet luonut oman elämäsi kaikki osa-alueet ja luot koko ajan, tietoisesti tai tiedostamatta. Voit oppia suuntaamaan tietoisesti luovaa elämänvoimaa Elämänpuu -kasvuryhmässä.  Voit oppia luomaan elämän, joka on täynnä merkitystä! Kurssilla käytetään taidetta, unia ja mielikuvia matkalla syvempään itsetuntemukseen ja oman elämäntien toteutumiseen kaikilla tasoilla. Kurssipäiviä 3 x 1.  Kurssipäivien välissä omaan henkiseen prosessiin syventymistä. Sisältää henkilökohtaista ohjausta.

Hinta 350 euroa, sisältäen kaikki kurssimateriaalit ja välineet.

 

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva ilmainen meditaatioryhmä.

 

CHAKRA-AURA 1-3 

Chakra-auramenetelmä on Aila Porkka-Heleniuksen kehittämä energiahoito. Se sisältää chakra-aurajärjestelmän tutkimisen ja siinä esiintyvien häiriöiden hoitamisen. Opetan menetelmää 3-vaiheisella kurssilla yhdessä Aila Porkka-Heleniuksen kanssa. Kurssin 1. osa sisältää tietoa chakra-aurajärjestelmästä sekä chakrojen tutkimisen ja hoidon. Toisessa osassa taitoa syvennetään auraan. Kolmas osa kehittää ymmärrystä energiatukosten avaamisesta entisestään. Siinä keskitymme kuviin ja niiden muuntamiseen (mm. ”menneiden elämien” kuvat).

Tämä kurssikokonaisuus kehittää intuitiota energiahoitamisessa. Se antaa energiahoitoihin merkittävää jäsennystä ja auttaa hoitajaa kohdistamaan hoidon tehokkaasti siihen tukokseen (energian virtauksen häiriöön), mikä kulloinkin esiin  nousee.  Näin myös hoidettava tulee paremmin tietoiseksi energiakenttänsä tukoksista.

Usein chakra-aurakurssille kurssille tulijalla on jo aikaisempaa kokemusta hoitamisesta, esim. reiki.

Opetan tilauksesta myös reikiä.

Kurssikalenteri

18. – 19.4. 2020  Vedic art -kurssi Kitee, Kiehinen
2. – 3.5. 2020 Vedic art -kurssi Outokumpu
16. – 17.5. 2020 Vedic art -kurssi Outokumpu
13. – 18.7. 2020  Vedic art -kesäkurssi(5 pv)  Kitee, Kiehinen

Kysy lisää!