VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan veda-tietoon. Veda-tietoisuus sisältää tiedon luomisesta; siitä, että ihminen on luova olento. Tämä luovuus on jokaisen ihmisen sisäinen periaate, jonka hän oppii muistamaan vedic art -prinsiippien avulla.

Vedic art -prinsiipit käydään läpi kolmen viikonlopun aikana. Sen jälkeen voi halutessaan tulla jatkokursseille. Ryhmässä maalaaminen antaa huiman energialisäyksen luovaan prosessiin!

Vedic art -kurssilla opit maalaamaan luomisen ilosta, vailla suorittamisen painetta! Jokainen maalausprosessi kuljettaa sinua yhä syvemmälle itseesi, yhä syvemmälle iloon!

Vedic art sopii kaikille: niin taiteilijoille kuin niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet.   Yhden kurssiviikonlopun (2 pv) hinta on 120 €. Kurssilaiset käyttävät omia materiaalejaan  ja välineitään.

 

 

 

ELÄMÄNPUU

Ajatus on luova! Olet luonut oman elämäsi kaikki osa-alueet ja luot koko ajan, tietoisesti tai tiedostamatta. Voit oppia suuntaamaan tietoisesti luovaa elämänvoimaa Elämänpuu -kasvuryhmässä.  Voit oppia luomaan elämän, joka on täynnä merkitystä! Kurssilla käytetään taidetta, unia ja mielikuvia matkalla syvempään itsetuntemukseen ja oman elämäntien toteutumiseen kaikilla tasoilla. Kurssipäiviä 3 x 1.  Kurssipäivien välissä omaan henkiseen prosessiin syventymistä. Sisältää henkilökohtaista ohjausta.

Hinta 350 euroa, sisältäen kaikki kurssimateriaalit ja välineet.

 

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva ilmainen meditaatioryhmä.

Kurssikalenteri

26.1. 2020 Voimapiiri Outokumpu, Kyykerinkatu 6 klo 16.30
8. – 9.2. 2020  Vedic art -kurssi Kitee, Kiehinen
7. – 8.3. 2020 Vedic art -kurssi Outokumpu (TÄYNNÄ)
21.3. 2020 Chakra-aurakurssi, Joensuu
18. – 19.4. 2020  Vedic art -kurssi Kitee, Kiehinen
2. – 3.5. 2020 Vedic art -kurssi Outokumpu
13. – 18.7. 2020  Vedic art -kesäkurssi(5 pv)  Kitee, Kiehinen

Kysy lisää!