VEDIC ART -MENETELMÄ

Vedic art -menetelmän on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja se pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan veda-tietoon. Veda-tietoisuus sisältää tiedon luomisesta; siitä, että ihminen on luova olento. Tämä luovuus on jokaisen ihmisen sisäinen periaate, jonka hän oppii muistamaan vedic art -prinsiippien avulla.

Vedic art -prinsiipit käydään läpi kolmen viikonlopun aikana. Sen jälkeen voi halutessaan tulla jatkokursseille. Ryhmässä maalaaminen antaa huiman energialisäyksen luovaan prosessiin!

Vedic art -kurssilla opit maalaamaan luomisen ilosta, vailla suorittamisen painetta! Jokainen maalausprosessi kuljettaa sinua yhä syvemmälle itseesi, yhä syvemmälle iloon!

Vedic art sopii kaikille: niin taiteilijoille kuin niille, jotka eivät ole koskaan maalanneet.

 

 

 

ELÄMÄNPUU

Ajatus on luova! Olet luonut oman elämäsi kaikki osa-alueet ja luot koko ajan, tietoisesti tai tiedostamatta. Voit oppia suuntaamaan tietoisesti luovaa elämänvoimaa Elämänpuu -kasvuryhmässä.  Voit oppia luomaan elämän, joka on täynnä merkitystä! Kurssilla käytetään taidetta, unia ja mielikuvia matkalla syvempään itsetuntemukseen ja oman elämäntien toteutumiseen kaikilla tasoilla. Kurssipäiviä 3 x 1.  Kurssipäivien välissä omaan henkiseen prosessiin syventymistä. Sisältää henkilökohtaista ohjausta.

Hinta 350 euroa, sisältäen kaikki kurssimateriaalit ja välineet.

 

VOIMAPIIRI

Voimapiiri on n. kerran kuukaudessa kokoontuva ilmainen meditaatioryhmä.

Kurssikalenteri

17.11. 2019 Elämänpuu -kasvuryhmä aloittaa Outokummussa, Kyykerinkatu 6
23. – 24. 11. 2019 Vedic art perus- ja jatkokurssi, Kiehinen, Kitee
8.12. 2019  klo 16.30 – 18.30 Voimapiiri, Kyykerinkatu 6 , Outokumpu
11. – 12.1. 2020  Vedic art -kurssi, Outokumpu
8. – 9.2. 2020  Vedic art -kurssi Kitee, Kiehinen
18. – 19.4. 2020  Vedic art -kurssi Kitee, Kiehinen
13. – 18.7. 2020  Vedic art -kesäkurssi(5 pv)  Kitee, Kiehinen

Kysy lisää!